Openslaande Tuindeuren

Offerte aanvragen

Openslaande deuren met kozijn

Onze openslaande deuren met houten kozijn zorgen ervoor dat je tuin en woonkamer of keuken naadloos in elkaar overlopen. Zo creëer je ruimte en betrek je je tuin bij je woning. De grote glasopeningen in onze houten kozijnen zorgen voor een prachtige lichtinval in je woning. Bij evers gevelservice kun je terecht voor verschillende soorten openslaande tuindeuren met houten kozijn. Je kunt kiezen uit verschillende soorten  tuindeuren, maar je kunt bij ons ook terecht voor maatwerk openslaande deuren die perfect aansluiten op jouw woning.

Offerte aanvragen

Voor gedefinieerde openslaande deuren met kozijn

In ons assortiment kun je kiezen uit verschillende samenstellingen voor gedefinieerde openslaande deuren met kozijn. We hebben eenvoudige kozijnen met twee tuindeuren, tuindeuren met zijlichten (links, rechts of links en rechts) en tuindeuren met zijlichten (links, rechts en links en rechts in combinatie met een bovenlicht. Al deze deuren zijn naar buiten draaiend. De grootste voordelen van naar buiten draaiende deuren zijn de goede afwatering en de inbraakwerendheidMaatwerk openslaande deuren met kozijn

Naast onze voorgedefinieerde tuindeuren met openslaande kozijnen, kun je bij eversgevelservice natuurlijk ook terecht voor maatwerk. In onze gebruiksvriendelijke website kun je je eigen tuindeuren geheel naar eigen wens samenstellen. Stijlen en dorpels kunnen op iedere gewenste plek geplaatst worden, waardoor er een uniek kozijn ontstaat die perfect bij jouw woning past. 

Openslaande deuren met kozijn creëren ruimte

Bij onze openslaande tuindeuren met kozijn kies je zelf hoeveel ruimte je wilt creëren. Bij onze maatwerkdeuren, maar ook bij onze voorgedefinieerde deuren, kies je bijvoorbeeld zelf hoeveel stapeldorpels de deuren moeten bevatten. Ga je voor glas tot bijna aan de vloer of past een deur met borstwering van meer dan 90 centimeter beter bij de uitstraling van jouw woning? De keuze is volledig aan jou!

Materiaal en levering van openslaande tuindeuren

Onze voorgedefinieerde openslaande tuindeuren worden met een kunststof DTS onderdorpel uitgevoerd. Dit zorgt voor een lange levensduur van de hele tuindeur. Ook handig: onze openslaande deuren met kozijn worden altijd compleet geleverd, inclusief meerpuntssluiting, espagnolet, cilinders, slot en deurgarnituur (met kerntrekbeveiliging). De deuren worden, op het deurgarnituur na, compleet afgemonteerd geleverd. Het deurgarnituur (inclusief montagemateriaal) wordt los meegeleverd, omdat het kozijn nog eenmalig afgelakt moet worden in het werk. Daarnaast wordt het garnituur beschermd tegen transportschade.

Tips bij het kiezen van openslaande deuren met kozijn

Voordat je kiest voor een openslaande deur met kozijn is het belangrijk dat je bekijkt of je voldoende ruimte hebt om de deuren te plaatsen. Op een balkon of een klein terras zijn dit soort deuren bijvoorbeeld niet zo handig, omdat de deuren relatief veel ruimte in beslag nemen. Het vlak waarin de deuren draaien, moet vrij blijven om de deuren te kunnen openen. In sommige gevallen kan het daarom verstandiger zijn om te kiezen voor een ander soort tuindeur, bijvoorbeeld een schuifpui of naar binnendraaiende tuindeuren.

Heb je voldoende ruimte in jouw tuin of op je balkon en kies je voor het ruimtelijke effect van openslaande deuren met kozijn? Dan is het bij het samenstellen ervan altijd belangrijk om er rekening mee te houden dat je het kozijn vanaf de buitenzijde ziet. Dit is overigens het geval bij alle kozijnen van Toelevering Online. Bij het selecteren van bijvoorbeeld de loopdeur (de deur waarop de kruk gemonteerd is en die als eerste deur gebruikt zal worden) is dit van essentieel belang.

Offerte aanvragen

Hulp nodig?

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste deur lastig kan zijn. Heb je een vraag over onze voorgedefinieerde openslaande tuindeuren of heb je hulp nodig bij het invoeren van gegevens in de configurator? Wij helpen je graag! Neem direct contact met ons op.